De "HIT" is open tot 3 april!

Haast je want voor je het weet zit het vol!

Bericht van Hugo:

Ik kijk er al naar uit om je alles te leren wat je moet weten over High Impact Trainen, vanaf het begin, zodat jij meer IMPACT hebt op de deelnemers wat weer resulteert in het feit dat jij  een goed betaalde trainer zult worden. Dit programma leert je stap voor stap hoe je een HIT creëert en hoe je deze vervolgens in de markt kunt zetten. Help andere mensen met jouw kennis en levenservaring en heb IMPACT op jouw omgeving zodat jij teruggevraagd wordt en hogere tarieven kunt vragen. Kom in actie en start NU! De HIT zal je laten zien hoe en ik garandeer je dat het werkt. groeten, Hugo

Lees het overzicht van het programma hieronder:

Ja, ik wil meedoen met de HIT en direct starten met de 8 weken training. Ik begrijp dat het aantal plaatsen gelimiteerd is en daarom is het belangrijk dat ik nu actie onderneem en mijn plek reserveer voordat de registratie sluit. Ik heb begrepen dat ik deze training van huis uit kan volgen en via LIVE bijeenkomsten op internet de mogelijk heb om vragen te stellen. Ik snap ook dat ik uitgenodigd word voor de LIVE trainingen (zie volgende punten).

BONUS #1. Ja, stuur me de Werkvormen Bibliotheek t.w.v. €200,- (inclusief het fysieke boek "De 101werkvormen Formule" . Ik begrijp dat ik het fysieke boek "De 101werkvormen Formule" via de post ontvang en dat ik toegang krijg tot alle online materialen zoals PDF's, mp3's en vele video's met werkvormen en tips m.b.t. ons trainersvak.

BONUS #2. Ja, stuur me de 2 tickets voor de Werkvormen Inspiratiedag t.w.v. €200,-. Ik begrijp dat ik een vriend, vriendin of collega mee mag nemen zodat het een gedeelde ervaring wordt. Deze dag is op 10 april a.s. en mocht ik dan niet kunnen kan ik aan één volgende werkvormen inspiratiedagen deelnemen (in 2015).

BONUS #3. Ja, stuur me de 2 tickets voor jouw HIT "Succesroute" t.w.v. €600,-. Ik begrijp dat ik een vriend, vriendin of collega mee mag nemen zodat het een gedeelde ervaring wordt. Ik snap dat het noodzakelijk is om zelf een HIT te ervaren zodat ik kan zien en voelen wat het met mij zelf doet zodat ik het weer makkelijker kan verwerken in mijn eigen HIT. De training heeft als doel je te helpen om je ideale leven te creëren en wordt op 15 mei a.s. georganiseerd. Ik begrijp dat wanneer ik dan niet kan ik een andere datum dit jaar (2015) mee mag doen maar dat het handiger is om mijn agenda die dag vrij te houden omdat de train de trainer dag 2 weken later is en omdat dit heel mooi aansluit op elkaar.

30 DAGEN GARANTIE: Ja, ik begrijp dat ik de HIT 30 dagen mag TESTEN en dan beslissen of ik mee blijf doen. Ik begrijp dat ik na 30 dagen het recht heb om te stoppen zolang als dat ik de ontvangen materialen terugstuur per post en voor de 30e dag aangeef te willen stoppen.

BONUS #4. Ja, stuur me een ticket voor de Train de Trainer t.w.v. €400,-. Ik begrijp dat dit een LIVE training is en dat ik daar leer hoe je een HIT creëert en hier de beste en nieuwste tips krijg. Tevens ontmoet ik hier de andere deelnemers aan de HIT. Deze dag is op 29 mei a.s. en mocht ik dan niet kunnen dan kan ik aan een volgende train de trainerdag dit jaar (2015) meedoen. Ik besef dat het effectiever is om de train de trainer tijdens de 8 weken training te volgen.

BONUS #5. Ja, geef mij toegang tot het EXPERT programma t.w.v. €1000,-. Ik begrijp dat dit een online training is en dat ik daar leer hoe ik mijn HIT kan vermarkten zodat ik daadwerkelijk resultaten met deelnemers kan boeken. Ik snap dat ik leer hoe ik mezelf binnen in jaar als expert kan neerzetten in mijn branche en dat ik na afloop van de 8 weken HIT training toegang krijg.

BONUS #6. Ja, geef mij 12 maanden toegang tot de persoonlijke en geheime groep t.w.v. €1000,- In deze groep kan ik een jaar lang vragen kan stellen zodat ik de kennis daadwerkelijk kan implementeren. Ik begrijp dat dit goud waard is en het programma hiermee tot een HIT maakt!

VERRASSINGSBONUS:

Ja, ik krijg levenslang toegang tot de HIT en ontvang gratis updates.
Van Hugo: "Deze bonus is niet aangekondigd in de video maar ik houd er van om meer waarde te leveren dan ik aankondig. Als je de HIT afmaakt houd je je leven lang toegang tot de informatie en bovendien zal ik deze regelmatig updaten met de nieuwste inzichten, tools en tips; ook van andere toptrainers."

Registreer je nu als je met deze groep mee wilt doen!

In dit geval krijg je de komende 10 maanden steeds een factuur van €110,-

Christine van Alten-den Boer

Inmiddels heb ik mijn HIT gemaakt en ben vol zelfvertrouwen deze aan het geven. De deelnemers zijn heel enthousiast. Onder de deelnemers zat een man die 15 jaar bij ING bank heeft gewerkt en veel trainingen heeft gehad. Hij gaf aan dat hij nog nooit zo’n boeiende training had gehad!

Ik kan iedereen die training wilt geven, de HIT van Hugo Bakker aanraden!

Christine van Alten-den Boer , CAB training & coaching
Sonja Zwart

Ik heb binnenkort 2 afspraken. Een op een Hoge School. Een teamleider was bij mijn goedkope workshop. En de Hit heeft mij gestimuleerd om makkelijker de telefoon te pakken. Ik heb ook een afspraak met een buro die ingang heeft op scholen. Ik heb voorgesteld om elkaar te versterken.

En ik ben doelen aan het stellen en aan het manifesteren. Kortom de Hit heeft gezorgd voor dat ik enthousiast mezelf enthousiasmeer!

Sonja Zwart, Energetisch Therapeut op basis van Geweldloze Communicatie
Hugo Bakker

Ik kijk er al naar uit om je te mogen helpen een goed betaalde IMPACTTRAINER te worden!

Hugo Bakker Eigenaar High Impact Training Formule

Alle genoemde bedragen zijn exclusief aftrekbare BTW van 21%.

Vragen of problemen met registeren?
Mail naar hugo@101werkvormen.nl en dan helpen wij je graag.

Disclaimer

Ik geloof niet in programma's die werken zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Alleen met hard werken kun je andere mensen van dienst zijn. Dit programma werkt, maar alleen als je actief meedoet! Kom niet bij me na 30 dagen om te vertellen dat het niet werkt voor je als je niet de stappen ondernomen hebt. Als je een HIT wilt en je wilt jezelf profileren als expert dan helpt dit programma om je doel te bereiken; maar voor niets gaat de zon op! Dus zullen we afspreken dat je in actie komt? Ik zal in ieder geval mijn volledige commitment geven om jou te helpen. Ik kan je met dit programma geen resultaten garanderen maar wat ik wel kan is kwaliteit en jouw tevredenheid garanderen.

Ik help je graag en ik wil dat je succesvol bent!
groet, Hugo