Module "Voorbereiding"

In deze module leer ik je een uitstekende voorbereiding voor jou ultieme WordPress website. En wat betreft voorbereiding, een goed begin, is het halve werk! Bekijk hieronder het intro filmpje en ga dan verder met de lessen.

Voor hosting kun je het beste gaan voor goede service en kwaliteit. Zelf maak ik gebruik van Wned. Zij helpen je erg goed en leveren kwaliteit. Ik heb de eigenaar gesproken en werk prettig samen met hem.

Je kunt kiezen voor 'normale' HDD hosting; dan wordt je site gehost op een server samen met een groot aantal andere websites.
Je kunt bij Wned kiezen voor SSD hosting (tegen een heel goed tarief!) en deze hosting is 20x sneller dan de HDD hosting. Dit is waar ik voor gekozen heb.

In sommige video’s kom je wellicht nog een keer een naam van een andere host tegen (Versio). Lange tijd was ik tevreden over deze goedkope hosting maar achteraf blijkt het ‘goedkoop = duurkoop’ te zijn. Het heeft mij heel veel tijd en geld gekost.
In sommige video's kom je wellicht nog een keer een naam van een andere host tegen (Versio). Lange tijd was ik tevreden over deze goedkope hosting maar achteraf blijkt het 'goedkoop = duurkoop' te zijn. Het heeft mij heel veel tijd en geld gekost.

Bekijk hier de volgende lessen:

Mocht je vraag willen stellen dan kun je dat hieronder doen:

* Denotes Required Field